Profiteer van de DEGIRO actie en begin vandaag nog met beleggen in aandelen

Als je op zoek bent naar een manier om te investeren in aandelen, obligaties of andere effecten, dan is DEGIRO misschien wel de juiste keuze voor jou. DEGIRO is een online broker die beleggen toegankelijk maakt voor iedereen, tegen lage kosten. In dit artikel zullen we alles bespreken wat je moet weten over degiro actie, inclusief de voordelen, de risico’s en hoe je een account kunt openen.

Wat is DEGIRO?

DEGIRO is een online broker die in 2013 werd opgericht in Nederland. Het bedrijf heeft als doel om beleggen toegankelijk te maken voor iedereen, door lage kosten in rekening te brengen en een gebruiksvriendelijk platform aan te bieden. DEGIRO biedt toegang tot meer dan 50 beurzen over de hele wereld, waaronder de Amsterdamse beurs, de New York Stock Exchange en de London Stock Exchange.

Voordelen van DEGIRO

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan beleggen via DEGIRO. Allereerst zijn de kosten laag. DEGIRO hanteert een transparant prijsmodel, waarbij je alleen betaalt voor de transacties die je doet. Er zijn geen verborgen kosten, zoals bewaarloon of servicekosten. Bovendien biedt DEGIRO een breed scala aan beleggingsproducten aan, waaronder aandelen, obligaties, ETF’s en opties.

Een ander voordeel van DEGIRO is de gebruiksvriendelijke interface. Het platform is eenvoudig te navigeren en biedt verschillende tools en grafieken om je te helpen bij het nemen van weloverwogen beleggingsbeslissingen. Bovendien is het mogelijk om via DEGIRO te beleggen op een mobiel apparaat, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot je portefeuille.

Degiro actie

Risico’s van beleggen via DEGIRO

Hoewel DEGIRO een betrouwbare en veilige broker is, zijn er wel risico’s verbonden aan beleggen in het algemeen. De waarde van je beleggingen kan fluctueren en je loopt het risico dat je (een deel van) je inleg verliest. Daarnaast zijn er specifieke risico’s verbonden aan beleggen via DEGIRO, zoals het risico dat DEGIRO als bedrijf failliet gaat. In dat geval zijn je beleggingen niet gedekt door het depositogarantiestelsel.

DEGIRO is de eerste Nederlandse broker die in 2013 een mobiele app voor beleggen heeft gelanceerd.

Hoe open je een account bij DEGIRO?

Het openen van een account bij DEGIRO is eenvoudig en snel. Je kunt dit online doen via de website van DEGIRO. Om een account te openen dien je een aantal persoonlijke gegevens in te vullen, zoals je naam, adres en geboortedatum. Daarnaast dien je een geldig identiteitsbewijs te uploaden en een bankrekening te koppelen aan je account.

Vervolgens dien je een vragenlijst in te vullen om je beleggingsprofiel vast te stellen. Op basis van deze vragenlijst zal DEGIRO je een risicoprofiel toewijzen, dat bepaalt welke producten je wel en niet mag verhandelen. Nadat je account is goedgekeurd, kun je geld storten op je account en beginnen met beleggen.

Welke producten kun je verhandelen bij DEGIRO?

Bij DEGIRO kun je een breed scala aan beleggingsproducten verhandelen, waaronder aandelen, obligaties, ETF’s en opties. Het aanbod verschilt per beurs en per productcategorie. Zo kun je bijvoorbeeld meer dan 4.000 aandelen verhandelen op de Amsterdamse beurs, terwijl je op de London Stock Exchange meer dan 3.000 aandelen kunt verhandelen.

Bovendien biedt DEGIRO een aantal handige tools aan om je te helpen bij het selecteren van de juiste beleggingsproducten. Zo kun je gebruikmaken van de FundExplorer om verschillende ETF’s met elkaar te vergelijken, en kun je de optie screener gebruiken om de juiste opties te vinden op basis van verschillende criteria.

DEGIRO promotie voor beleggers

Wat zijn de kosten van beleggen via DEGIRO?

DEGIRO hanteert een transparant prijsmodel, waarbij je alleen betaalt voor de transacties die je doet. Er zijn geen verborgen kosten, zoals bewaarloon of servicekosten. Wel zijn er kosten verbonden aan het aan- en verkopen van beleggingsproducten, zoals transactiekosten en valutakosten.

De hoogte van de kosten hangt af van het product dat je verhandelt en de beurs waarop je handelt. Zo zijn de transactiekosten voor aandelen op de Amsterdamse beurs bijvoorbeeld 0,4% van het transactiebedrag, met een minimum van € 2,00 en een maximum van € 30,00. Voor aandelen op de New York Stock Exchange zijn de transactiekosten $ 0,50 + $ 0,004 per aandeel.

Wat is DEGIRO actie?

DEGIRO actie is een speciale promotie van DEGIRO, waarbij nieuwe klanten een aantal gratis transacties krijgen. Op dit moment biedt DEGIRO actie aan voor nieuwe klanten uit Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Spanje. Nieuwe klanten kunnen tot € 1000,- aan transactiekosten terugkrijgen als ze binnen drie maanden na het openen van hun account minimaal € 1.000,- storten op hun account.

Wat zijn de voorwaarden van DEGIRO actie?

Om gebruik te kunnen maken van degiro actie dien je te voldoen aan een aantal voorwaarden. Allereerst dien je een nieuwe klant te zijn bij DEGIRO en je account te openen via de speciale actiepagina. Daarnaast dien je binnen drie maanden na het openen van je account minimaal € 1.000,- te storten op je account.

Het bedrag dat je terug kunt krijgen aan transactiekosten hangt af van het bedrag dat je stort op je account. Zo krijg je bij een storting van € 1.000,- tot € 2.499,- € 10,- terug aan transactiekosten, bij een storting van € 2.500,- tot € 4.999,- € 25,- en bij een storting van € 5.000,- of meer € 100,-.

“De DEGIRO actie is een geweldige kans voor beleggers om te profiteren van de lage tarieven en uitstekende service van deze broker.”

Actiecode voor DEGIRO beleggingen

Hoe maak je gebruik van DEGIRO actie?

Om gebruik te kunnen maken van DEGIRO actie dien je je aan te melden via de speciale actiepagina op de website van DEGIRO. Vervolgens dien je je account te openen en binnen drie maanden na het openen van je account minimaal € 1.000,- te storten op je account. Nadat je aan deze voorwaarden hebt voldaan, zal DEGIRO de transactiekosten terugstorten op je account.

Wat zijn de voordelen van DEGIRO actie?

Het grootste voordeel van DEGIRO actie is dat je als nieuwe klant een aantal gratis transacties krijgt. Hierdoor kun je op een voordelige manier kennismaken met beleggen via DEGIRO. Daarnaast kun je, afhankelijk van het bedrag dat je stort op je account, tot € 1000,- aan transactiekosten terugkrijgen.

Wat zijn de nadelen van DEGIRO actie?

Een nadeel van DEGIRO actie is dat deze alleen geldig is voor nieuwe klanten. Als je al een account hebt bij DEGIRO, kun je geen gebruikmaken van deze actie. Daarnaast dien je binnen drie maanden na het openen van je account minimaal € 1.000,- te storten op je account om in aanmerking te komen voor de terugbetaling van de transactiekosten.

DEGIRO is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke broker die beleggen toegankelijk maakt voor iedereen. Het platform biedt een breed scala aan beleggingsproducten aan tegen lage kosten. DEGIRO actie is een speciale promotie voor nieuwe klanten, waarbij je een aantal gratis transacties krijgt en tot € 1000,- aan transactiekosten terug kunt krijgen. Het is belangrijk om je bewust te zijn van de risico’s van beleggen en om alleen te beleggen met geld dat je kunt missen.

Leave a Comment