Welke aandelen te kopen als Trump wint? Ontdek de beste opties hier!

De presidentsverkiezingen van 2020 in de Verenigde Staten zijn een van de meest besproken onderwerpen ter wereld. Met de verkiezingen die steeds dichterbij komen, zijn beleggers op zoek naar manieren om te profiteren van de mogelijke uitkomsten. Een van de vragen die veel beleggers zich stellen is welke aandelen zij moeten kopen als Trump de verkiezingen wint. In dit artikel zullen we dieper ingaan op deze vraag en zullen we u helpen bij het nemen van de juiste beleggingsbeslissingen.

Inleiding

De aandelenmarkt is altijd gevoelig voor politieke gebeurtenissen en verkiezingen. De verkiezing van Donald Trump in 2016 had bijvoorbeeld een aanzienlijke impact op de markt. Na zijn overwinning steeg de Dow Jones Industrial Average met ongeveer 1000 punten. Hoewel er geen garantie is dat geschiedenis zich zal herhalen, zijn er wel bepaalde sectoren en aandelen die waarschijnlijk beter presteren onder een Trump-regering.

De impact van Trump’s beleid op de aandelenmarkt

Trump heeft in zijn eerste termijn als president een aantal beleidsmaatregelen doorgevoerd die van invloed waren op de aandelenmarkt. Zo heeft hij belastingverlagingen doorgevoerd, deregulering van bepaalde sectoren gestimuleerd en de handelsoorlog met China aangewakkerd. Deze maatregelen hebben allemaal invloed gehad op de prestaties van bepaalde aandelen en sectoren.

Welke aandelen te kopen als trump wint

Beleggen in infrastructuur

Een van de belangrijkste campagnebeloften van Trump was het investeren in de infrastructuur van het land. Als hij herkozen wordt, is het waarschijnlijk dat hij deze belofte zal nakomen. Beleggen in aandelen van bedrijven die betrokken zijn bij de infrastructuur, zoals bouwbedrijven en ingenieursbureaus, kan dus een slimme zet zijn. Voorbeelden van bedrijven die hierbij passen zijn Caterpillar en Fluor Corporation.

Beleggen in de defensiesector

Trump heeft altijd veel belang gehecht aan de defensiesector en heeft tijdens zijn presidentschap veel geld geïnvesteerd in het leger. Als hij herkozen wordt, is de kans groot dat hij deze lijn voortzet. Beleggen in aandelen van bedrijven die betrokken zijn bij de defensie-industrie, zoals Lockheed Martin en Boeing, kan daarom een slimme zet zijn.

Er is geen wetenschappelijk bewijs dat de verkiezing van een bepaalde president direct invloed heeft op de prestaties van individuele aandelen op de lange termijn.

Beleggen in olie en gas

Trump heeft zich altijd uitgesproken als voorstander van de olie- en gasindustrie en heeft tijdens zijn presidentschap de sector gesteund. Het is waarschijnlijk dat hij deze lijn voortzet als hij herkozen wordt. Beleggen in aandelen van bedrijven die betrokken zijn bij de olie- en gasindustrie, zoals ExxonMobil en Chevron, kan daarom een slimme zet zijn.

Aandelen kopen voor de Trump regering

Beleggen in financiële instellingen

Trump heeft tijdens zijn presidentschap veel aandacht besteed aan deregulering van de financiële sector. Dit heeft geleid tot een toename van de winstgevendheid van veel financiële instellingen. Als hij herkozen wordt, is het waarschijnlijk dat hij deze lijn voortzet. Beleggen in aandelen van financiële instellingen, zoals Goldman Sachs en JPMorgan Chase, kan daarom een slimme zet zijn.

Beleggen in technologie

Trump heeft tijdens zijn presidentschap weinig aandacht besteed aan de technologie-industrie. Als hij herkozen wordt, is het waarschijnlijk dat hij weinig veranderingen zal aanbrengen in zijn beleid ten opzichte van deze sector. Beleggen in aandelen van technologiebedrijven, zoals Apple en Microsoft, kan daarom een goede zet zijn.

Beleggen in gezondheidszorg

Trump heeft tijdens zijn presidentschap veel aandacht besteed aan de gezondheidszorg en heeft geprobeerd Obamacare af te schaffen. Als hij herkozen wordt, is het waarschijnlijk dat hij deze lijn voortzet. Beleggen in aandelen van gezondheidszorgbedrijven, zoals Johnson & Johnson en Pfizer, kan daarom een slimme zet zijn.

Top aandelen na Trump s verkiezingsoverwinning

Beleggen in edelmetalen

Trump heeft tijdens zijn presidentschap een aantal opmerkingen gemaakt die hebben geleid tot een toename van de vraag naar edelmetalen. Als hij herkozen wordt, is het waarschijnlijk dat deze trend zal voortzetten. Beleggen in aandelen van bedrijven die betrokken zijn bij de productie van edelmetalen, zoals Barrick Gold en Newmont Mining, kan daarom een slimme zet zijn.

Beleggen in vastgoed

Trump heeft tijdens zijn presidentschap veel aandacht besteed aan de vastgoedsector en heeft geprobeerd deze te stimuleren. Als hij herkozen wordt, is het waarschijnlijk dat hij deze lijn voortzet. Beleggen in aandelen van vastgoedbedrijven, zoals Simon Property Group en Vornado Realty Trust, kan daarom een slimme zet zijn.

Beleggen in consumentengoederen

Trump heeft tijdens zijn presidentschap geprobeerd de handelsoorlog met China aan te wakkeren door importtarieven op Chinese goederen te heffen. Dit heeft geleid tot hogere prijzen voor consumentengoederen. Als hij herkozen wordt, is het waarschijnlijk dat deze trend zal voortzetten. Beleggen in aandelen van consumentengoederenbedrijven, zoals Procter & Gamble en Coca-Cola, kan daarom een slimme zet zijn.

Aandelen kopen voor Trump s tweede termijn

Beleggen in het midden- en kleinbedrijf

Trump heeft tijdens zijn presidentschap veel aandacht besteed aan het midden- en kleinbedrijf en heeft geprobeerd deze sector te stimuleren. Als hij herkozen wordt, is het waarschijnlijk dat hij deze lijn voortzet. Beleggen in aandelen van midden- en kleinbedrijven, zoals Etsy en Shopify, kan daarom een slimme zet zijn.

Beleggen in grondstoffen

Trump heeft tijdens zijn presidentschap geprobeerd de Amerikaanse productie van grondstoffen te stimuleren. Als hij herkozen wordt, is het waarschijnlijk dat hij deze lijn voortzet. Beleggen in aandelen van bedrijven die betrokken zijn bij de productie van grondstoffen, zoals Freeport-McMoRan en BHP Group, kan daarom een slimme zet zijn.

“Het voorspellen van de aandelenmarkt is als het voorspellen van het weer. Niemand kan met zekerheid zeggen welke aandelen te kopen als Trump wint.”

Beleggen in voeding en drank

Trump heeft tijdens zijn presidentschap geprobeerd de Amerikaanse productie van voeding en drank te stimuleren. Als hij herkozen wordt, is het waarschijnlijk dat hij deze lijn voortzet. Beleggen in aandelen van bedrijven die betrokken zijn bij de productie van voeding en drank, zoals PepsiCo en Tyson Foods, kan daarom een slimme zet zijn.

Beste aandelen na Trump s winst

Beleggen in transport

Trump heeft tijdens zijn presidentschap geprobeerd de Amerikaanse transportsector te stimuleren. Als hij herkozen wordt, is het waarschijnlijk dat hij deze lijn voortzet. Beleggen in aandelen van bedrijven die betrokken zijn bij de transportsector, zoals Delta Air Lines en Union Pacific, kan daarom een slimme zet zijn.

Beleggen in telecom

Trump heeft tijdens zijn presidentschap geprobeerd de Amerikaanse telecomsector te stimuleren. Als hij herkozen wordt, is het waarschijnlijk dat hij deze lijn voortzet. Beleggen in aandelen van bedrijven die betrokken zijn bij de telecomsector, zoals AT&T en Verizon, kan daarom een slimme zet zijn.

Beleggen in farmaceutica

Trump heeft tijdens zijn presidentschap geprobeerd de Amerikaanse farmaceutische industrie te stimuleren. Als hij herkozen wordt, is het waarschijnlijk dat hij deze lijn voortzet. Beleggen in aandelen van farmaceutische bedrijven, zoals Merck en Bristol Myers Squibb, kan daarom een slimme zet zijn.

Trump s overwinning Aandelen kooptips

Beleggen in energie

Trump heeft tijdens zijn presidentschap geprobeerd de Amerikaanse energie-industrie te stimuleren. Als hij herkozen wordt, is het waarschijnlijk dat hij deze lijn voortzet. Beleggen in aandelen van bedrijven die betrokken zijn bij de energie-industrie, zoals NextEra Energy en Duke Energy, kan daarom een slimme zet zijn.

Beleggen in cannabis

Trump heeft tijdens zijn presidentschap weinig aandacht besteed aan de cannabis-industrie. Als hij herkozen wordt, is het waarschijnlijk dat hij weinig veranderingen zal aanbrengen in zijn beleid ten opzichte van deze sector. Beleggen in aandelen van cannabisbedrijven, zoals Canopy Growth en Aurora Cannabis, kan daarom een goede zet zijn.

Beleggen in entertainment

Trump heeft tijdens zijn presidentschap weinig aandacht besteed aan de entertainment-industrie. Als hij herkozen wordt, is het waarschijnlijk dat hij weinig veranderingen zal aanbrengen in zijn beleid ten opzichte van deze sector. Beleggen in aandelen van entertainmentbedrijven, zoals Walt Disney en Netflix, kan daarom een goede zet zijn.

Aandelen kopen na Trump s winst

Beleggen in water

Trump heeft tijdens zijn presidentschap weinig aandacht besteed aan de waterindustrie. Als hij herkozen wordt, is het waarschijnlijk dat hij weinig veranderingen zal aanbrengen in zijn beleid ten opzichte van deze sector. Beleggen in aandelen van bedrijven die betrokken zijn bij de waterindustrie, zoals American Water Works en Aqua America, kan daarom een slimme zet zijn.

Beleggen in verzekeringen

Trump heeft tijdens zijn presidentschap geprobeerd de Amerikaanse verzekeringssector te stimuleren. Als hij herkozen wordt, is het waarschijnlijk dat hij deze lijn voortzet. Beleggen in aandelen van verzekeringsbedrijven, zoals AIG en MetLife, kan daarom een slimme zet zijn.

Beleggen in vastgoedbeleggingsfondsen

Vastgoedbeleggingsfondsen (REIT’s) zijn bedrijven die beleggen in vastgoed en huurinkomsten genereren. Trump heeft tijdens zijn presidentschap veel aandacht besteed aan de vastgoedsector en heeft geprobeerd deze te stimuleren. Als hij herkozen wordt, is het waarschijnlijk dat hij deze lijn voortzet. Beleggen in aandelen van vastgoedbeleggingsfondsen, zoals American Tower en Digital Realty Trust, kan daarom een slimme zet zijn.

Slimme aandelen kopen na Trump s overwinning

Beleggen in goud

Goud wordt vaak gezien als een veilige haven voor beleggers tijdens onzekere tijden. Als Trump herkozen wordt en er politieke onrust ontstaat, kan de vraag naar goud toenemen. Beleggen in aandelen van goudmijnen, zoals Barrick Gold en Newmont Mining, kan daarom een slimme zet zijn.

Hoewel er geen garantie is dat geschiedenis zich zal herhalen, zijn er bepaalde sectoren en aandelen die waarschijnlijk beter presteren onder een Trump-regering. Beleggen in infrastructuur, defensie, olie en gas, financiële instellingen, technologie, gezondheidszorg, edelmetalen, vastgoed, consumentengoederen, het midden- en kleinbedrijf, grondstoffen, voeding en drank, transport, telecom, farmaceutica, energie, cannabis, entertainment, water, verzekeringen, vastgoedbeleggingsfondsen en goud kan allemaal een slimme zet zijn. Het is belangrijk om uw eigen onderzoek te doen voordat u beslissingen neemt over het kopen van aandelen en om uw beleggingsportefeuille goed te diversifiëren.

Leave a Comment