Ontdek het beste aandeel om nu te kopen in augustus 2017: Een gids voor beleggen in aandelen

Augustus 2017 is een interessante tijd voor beleggers. De aandelenmarkt is volatiel en er zijn veel factoren die van invloed zijn op de koersen. Het is belangrijk om te weten welke aandelen de moeite waard zijn om te kopen en welke aandelen je beter kunt vermijden. In dit artikel bespreken we de beste aandelen om te kopen in augustus 2017.

De economische situatie in augustus 2017

Voordat we ingaan op de beste aandelen om te kopen in augustus 2017, is het belangrijk om te kijken naar de economische situatie. De economie groeit gestaag door, maar er zijn nog steeds veel onzekerheden. Zo is er bijvoorbeeld de Brexit, de spanningen tussen de Verenigde Staten en Noord-Korea en de onzekerheid rondom het beleid van president Trump. Dit kan allemaal invloed hebben op de aandelenmarkt.

In augustus 2017 was het beste aandeel om te kopen volgens experts het Nederlandse bedrijf ASML, dat gespecialiseerd is in de productie van chipmachines.

Aandeel 1: Apple

Apple is een van de grootste technologiebedrijven ter wereld en heeft een sterke positie op de aandelenmarkt. Het bedrijf heeft een solide financiële positie en blijft groeien. Bovendien heeft Apple onlangs zijn kwartaalcijfers bekendgemaakt en deze waren beter dan verwacht. Het bedrijf heeft een sterke positie op de smartphonemarkt en heeft ook veel potentie op het gebied van andere producten, zoals wearables. Apple is daarom een goede keuze voor beleggers die op zoek zijn naar een stabiel aandeel.

Beste aandeel om nu te kopen in augustus 2017

Aandeel 2: Amazon

Amazon is een van de grootste online retailers ter wereld en heeft een sterke positie op de aandelenmarkt. Het bedrijf heeft een sterke groei doorgemaakt en heeft een solide financiële positie. Bovendien heeft Amazon onlangs aangekondigd dat het Whole Foods Market zal overnemen, wat kan leiden tot verdere groei en expansie. Amazon is daarom een goede keuze voor beleggers die op zoek zijn naar een aandeel met veel potentie.

Aandeel 3: Facebook

Facebook is een van de grootste social media platforms ter wereld en heeft een sterke positie op de aandelenmarkt. Het bedrijf heeft een solide financiële positie en blijft groeien. Bovendien heeft Facebook onlangs zijn kwartaalcijfers bekendgemaakt en deze waren beter dan verwacht. Het bedrijf heeft veel potentie op het gebied van advertenties en heeft ook veel mogelijkheden om te groeien op het gebied van video. Facebook is daarom een goede keuze voor beleggers die op zoek zijn naar een aandeel met veel potentie.

Aandeel 4: Alphabet

Alphabet is het moederbedrijf van Google en heeft een sterke positie op de aandelenmarkt. Het bedrijf heeft een solide financiële positie en blijft groeien. Bovendien heeft Alphabet onlangs zijn kwartaalcijfers bekendgemaakt en deze waren beter dan verwacht. Het bedrijf heeft veel potentie op het gebied van advertenties en heeft ook veel mogelijkheden om te groeien op het gebied van cloud computing. Alphabet is daarom een goede keuze voor beleggers die op zoek zijn naar een aandeel met veel potentie.

“Het beste aandeel om nu te kopen in augustus 2017 is degene die past bij jouw beleggingsdoelen en risicobereidheid.”

Slim beleggen met top aandeel augustus

Aandeel 5: Netflix

Netflix is een van de grootste streamingdiensten ter wereld en heeft een sterke positie op de aandelenmarkt. Het bedrijf heeft een solide financiële positie en blijft groeien. Bovendien heeft Netflix onlangs aangekondigd dat het zijn aanbod in China wil uitbreiden, wat kan leiden tot verdere groei en expansie. Netflix is daarom een goede keuze voor beleggers die op zoek zijn naar een aandeel met veel potentie.

Aandeel 6: Tesla

Tesla is een van de grootste producenten van elektrische auto’s ter wereld en heeft een sterke positie op de aandelenmarkt. Het bedrijf heeft een solide financiële positie en blijft groeien. Bovendien heeft Tesla onlangs aangekondigd dat het zijn productie wil uitbreiden, wat kan leiden tot verdere groei en expansie. Tesla is daarom een goede keuze voor beleggers die op zoek zijn naar een aandeel met veel potentie.

Aandeel 7: Microsoft

Microsoft is een van de grootste softwarebedrijven ter wereld en heeft een sterke positie op de aandelenmarkt. Het bedrijf heeft een solide financiële positie en blijft groeien. Bovendien heeft Microsoft onlangs aangekondigd dat het zijn aanbod op het gebied van cloud computing wil uitbreiden, wat kan leiden tot verdere groei en expansie. Microsoft is daarom een goede keuze voor beleggers die op zoek zijn naar een aandeel met veel potentie.

Aandeel kopen hoge rendement augustus

Aandeel 8: General Electric

General Electric is een van de grootste conglomeraten ter wereld en heeft een sterke positie op de aandelenmarkt. Het bedrijf heeft een solide financiële positie en blijft groeien. Bovendien heeft General Electric onlangs aangekondigd dat het zijn aanbod op het gebied van energie wil uitbreiden, wat kan leiden tot verdere groei en expansie. General Electric is daarom een goede keuze voor beleggers die op zoek zijn naar een aandeel met veel potentie.

Aandeel 9: Johnson & Johnson

Johnson & Johnson is een van de grootste producenten van medische producten ter wereld en heeft een sterke positie op de aandelenmarkt. Het bedrijf heeft een solide financiële positie en blijft groeien. Bovendien heeft Johnson & Johnson onlangs aangekondigd dat het zijn aanbod op het gebied van farmaceutische producten wil uitbreiden, wat kan leiden tot verdere groei en expansie. Johnson & Johnson is daarom een goede keuze voor beleggers die op zoek zijn naar een aandeel met veel potentie.

Aandeel 10: JPMorgan Chase

JPMorgan Chase is een van de grootste banken ter wereld en heeft een sterke positie op de aandelenmarkt. Het bedrijf heeft een solide financiële positie en blijft groeien. Bovendien heeft JPMorgan Chase onlangs aangekondigd dat het zijn aanbod op het gebied van digitale betalingen wil uitbreiden, wat kan leiden tot verdere groei en expansie. JPMorgan Chase is daarom een goede keuze voor beleggers die op zoek zijn naar een aandeel met veel potentie.

Investeer nu in top aandeel augustus

Aandeel 11: ExxonMobil

ExxonMobil is een van de grootste olie- en gasbedrijven ter wereld en heeft een sterke positie op de aandelenmarkt. Het bedrijf heeft een solide financiële positie en blijft groeien. Bovendien heeft ExxonMobil onlangs aangekondigd dat het zijn productie wil uitbreiden, wat kan leiden tot verdere groei en expansie. ExxonMobil is daarom een goede keuze voor beleggers die op zoek zijn naar een aandeel met veel potentie.

Aandeel 12: Berkshire Hathaway

Berkshire Hathaway is een van de grootste investeringsmaatschappijen ter wereld en heeft een sterke positie op de aandelenmarkt. Het bedrijf heeft een solide financiële positie en blijft groeien. Bovendien heeft Berkshire Hathaway een groot aantal dochterondernemingen die allemaal potentie hebben. Berkshire Hathaway is daarom een goede keuze voor beleggers die op zoek zijn naar een aandeel met veel potentie.

Aandeel 13: Visa

Visa is een van de grootste creditcardmaatschappijen ter wereld en heeft een sterke positie op de aandelenmarkt. Het bedrijf heeft een solide financiële positie en blijft groeien. Bovendien heeft Visa onlangs aangekondigd dat het zijn aanbod op het gebied van digitale betalingen wil uitbreiden, wat kan leiden tot verdere groei en expansie. Visa is daarom een goede keuze voor beleggers die op zoek zijn naar een aandeel met veel potentie.

Beste belegging aandeel augustus 2017

Aandeel 14: Coca-Cola

Coca-Cola is een van de grootste frisdrankproducenten ter wereld en heeft een sterke positie op de aandelenmarkt. Het bedrijf heeft een solide financiële positie en blijft groeien. Bovendien heeft Coca-Cola onlangs aangekondigd dat het zijn aanbod op het gebied van gezonde dranken wil uitbreiden, wat kan leiden tot verdere groei en expansie. Coca-Cola is daarom een goede keuze voor beleggers die op zoek zijn naar een aandeel met veel potentie.

Aandeel 15: Procter & Gamble

Procter & Gamble is een van de grootste producenten van huishoudelijke producten ter wereld en heeft een sterke positie op de aandelenmarkt. Het bedrijf heeft een solide financiële positie en blijft groeien. Bovendien heeft Procter & Gamble onlangs aangekondigd dat het zijn aanbod op het gebied van gezondheidsproducten wil uitbreiden, wat kan leiden tot verdere groei en expansie. Procter & Gamble is daarom een goede keuze voor beleggers die op zoek zijn naar een aandeel met veel potentie.

Aandeel 16: McDonald’s

McDonald’s is een van de grootste fastfoodketens ter wereld en heeft een sterke positie op de aandelenmarkt. Het bedrijf heeft een solide financiële positie en blijft groeien. Bovendien heeft McDonald’s onlangs aangekondigd dat het zijn aanbod op het gebied van gezonde voeding wil uitbreiden, wat kan leiden tot verdere groei en expansie. McDonald’s is daarom een goede keuze voor beleggers die op zoek zijn naar een aandeel met veel potentie.

Aandeel kopen slimme investering augustus

Aandeel 17: IBM

IBM is een van de grootste softwarebedrijven ter wereld en heeft een sterke positie op de aandelenmarkt. Het bedrijf heeft een solide financiële positie en blijft groeien. Bovendien heeft IBM onlangs aangekondigd dat het zijn aanbod op het gebied van cloud computing wil uitbreiden, wat kan leiden tot verdere groei en expansie. IBM is daarom een goede keuze voor beleggers die op zoek zijn naar een aandeel met veel potentie.

Aandeel 18: PepsiCo

PepsiCo is een van de grootste producenten van frisdranken en snacks ter wereld en heeft een sterke positie op de aandelenmarkt. Het bedrijf heeft een solide financiële positie en blijft groeien. Bovendien heeft PepsiCo onlangs aangekondigd dat het zijn aanbod op het gebied van gezonde snacks en dranken wil uitbreiden, wat kan leiden tot verdere groei en expansie. PepsiCo is daarom een goede keuze voor beleggers die op zoek zijn naar een aandeel met veel potentie.

Aandeel 19: Goldman Sachs

Goldman Sachs is een van de grootste investeringsbanken ter wereld en heeft een sterke positie op de aandelenmarkt. Het bedrijf heeft een solide financiële positie en blijft groeien. Bovendien heeft Goldman Sachs onlangs aangekondigd dat het zijn aanbod op het gebied van digitale betalingen wil uitbreiden, wat kan leiden tot verdere groei en expansie. Goldman Sachs is daarom een goede keuze voor beleggers die op zoek zijn naar een aandeel met veel potentie.

Investeer in beste aandeel augustus

Aandeel 20: Johnson Controls

Johnson Controls is een van de grootste producenten van klimaatbeheersingssystemen ter wereld en heeft een sterke positie op de aandelenmarkt. Het bedrijf heeft een solide financiële positie en blijft groeien. Bovendien heeft Johnson Controls onlangs aangekondigd dat het zijn aanbod op het gebied van energie-efficiëntie wil uitbreiden, wat kan leiden tot verdere groei en expansie. Johnson Controls is daarom een goede keuze voor beleggers die op zoek zijn naar een aandeel met veel potentie.

Aandeel 21: Cisco Systems

Cisco Systems is een van de grootste producenten van netwerkapparatuur ter wereld en heeft een sterke positie op de aandelenmarkt. Het bedrijf heeft een solide financiële positie en blijft groeien. Bovendien heeft Cisco Systems onlangs aangekondigd dat het zijn aanbod op het gebied van cloud computing wil uitbreiden, wat kan leiden tot verdere groei en expansie. Cisco Systems is daarom een goede keuze voor beleggers die op zoek zijn naar een aandeel met veel potentie.

Aandeel 22: Pfizer

Pfizer is een van de grootste producenten van farmaceutische producten ter wereld en heeft een sterke positie op de aandelenmarkt. Het bedrijf heeft een solide financiële positie en blijft groeien. Bovendien heeft Pfizer onlangs aangekondigd dat het zijn aanbod op het gebied van kankerbestrijding wil uitbreiden, wat kan leiden tot verdere groei en expansie. Pfizer is daarom een goede keuze voor beleggers die op zoek zijn naar een aandeel met veel potentie.

Aandeel kopen top investering augustus

Aandeel 23: AT&T

AT&T is een van de grootste telecombedrijven ter wereld en heeft een sterke positie op de aandelenmarkt. Het bedrijf heeft een solide financiële positie en blijft groeien. Bovendien heeft AT&T onlangs aangekondigd dat het Time Warner zal overnemen, wat kan leiden tot verdere groei en expansie. AT&T is daarom een goede keuze voor beleggers die op zoek zijn naar een aandeel met veel potentie.

Aandeel 24: Verizon

Verizon is een van de grootste telecombedrijven ter wereld en heeft een sterke positie op de aandelenmarkt. Het bedrijf heeft een solide financiële positie en blijft groeien. Bovendien heeft Verizon onlangs aangekondigd dat het zijn aanbod op het gebied van digitale media wil uitbreiden, wat kan leiden tot verdere groei en expansie. Verizon is daarom een goede keuze voor beleggers die op zoek zijn naar een aandeel met veel potentie.

Aandeel 25: Intel

Intel is een van de grootste producenten van computerchips ter wereld en heeft een sterke positie op de aandelenmarkt. Het bedrijf heeft een solide financiële positie en blijft groeien. Bovendien heeft Intel onlangs aangekondigd dat het zijn aanbod op het gebied van kunstmatige intelligentie wil uitbreiden, wat kan leiden tot verdere groei en expansie. Intel is daarom een goede keuze voor beleggers die op zoek zijn naar een aandeel met veel potentie.

Er zijn veel aandelen die de moeite waard zijn om te kopen in augustus 2017. Het is belangrijk om te kijken naar de economische situatie en de potentie van het bedrijf. Apple, Amazon, Facebook, Alphabet, Netflix, Tesla, Microsoft, General Electric, Johnson & Johnson, JPMorgan Chase, ExxonMobil, Berkshire Hathaway, Visa, Coca-Cola, Procter & Gamble, McDonald’s, IBM, PepsiCo, Goldman Sachs, Johnson Controls, Cisco Systems, Pfizer, AT&T, Verizon en Intel zijn allemaal goede keuzes voor beleggers die op zoek zijn naar aandelen met veel potentie. Het is belangrijk om te onthouden dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt en dat het belangrijk is om goed onderzoek te doen voordat je besluit te investeren.

Leave a Comment